Build Software vormt nieuwe IT-basis voor De Waal Solid Foundations

Na zijn recente fusie wou De Waal Solid Foundations niet alleen zijn dienstverlening optimaliseren, maar ook zijn interne organisatie. Build Software bleek de meest geschikte ERP-oplossing voor het grote bouwbedrijf. Lees waarom.

Build Software krijgt centrale rol in IT-landschap van Tectum Group

Tectum Group besloot begin dit jaar om zijn activiteiten een boost te geven via een gepaste IT-omgeving. Na een zorgvuldige verkenning van de oplossingen voor bouwbedrijven heeft de groep voor Build Software gekozen. Ontdek hoe onze software een centrale plaats in zijn IT-landschap heeft veroverd.

Horemans Houtskeletbouw wil duurzaam groeien met Build Software

Build Softwares snelle calculaties en overzichtelijke projectopvolging trekken meer en meer bouwprofessionals aan. Ook het Limburgse bouwbedrijf Horemans Houtskeletbouw doet voortaan een beroep op onze software. Lees meer over zijn keuze.

G-build bouwt aan de toekomst met Build Software

Het Lokerse bouwbedrijf G-build zette de voorbije jaren een indrukwekkende groei neer. Om zijn verdere ontwikkeling te ondersteunen, doet het nu een beroep op Build Software. Lees waarom het bedrijf voor onze IT-oplossing heeft gekozen.

Wat kunnen drones voor jouw bouwbedrijf betekenen?

Drones duiken meer en meer op de bouwwerf op, waar ze de bouwprofessional tal van voordelen opleveren. Tijdens Digital Construction Brussels leggen Build Software en Sitemark je graag uit welke data je met drones kan verzamelen en hoe ze je calculaties vereenvoudigen.

Digitale technologieën geven hun geheimen prijs

Benieuwd naar wat digitale technologieën voor je bouwbedrijf kunnen betekenen? Je ontdekt het tijdens de 2de editie van Digital Construction Brussels. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met onze oplossing voor de bouw en ons ervaren team.

Projectontwikkelaar Komito Group bouwt op Build Software

Wanneer een bouwgroep uiteenlopende activiteiten omvat, is de projectopvolging en budgetcontrole geen sinecure. De Komito Group schakelde daarom de hulp van Build Software in. Lees meer over de factoren die hun keuze hebben bepaald.

De Hauwere kiest geïntegreerde oplossing voor algemene aanneming en projectontwikkeling

Bij het bouwbedrijf de Hauwere bvba gaan ervaring en vernieuwing hand in hand, ook op het vlak van IT. Om zijn groei te kunnen beheren, stapte het bedrijf over op Build Software. Ontdek waarom.

Build Software wenst je een prettig bouwverlof

De laatste werven worden afgerond en het warme weer nodigt uit tot een welverdiende rust. Het bouwverlof biedt iedereen de gelegenheid om op adem te komen en terug te blikken op de voorbije prestaties. Ook bij Build Software vinden we het een mooi moment om stil te staan bij onze groei.

Stel je werfverslagen volledig digitaal op dankzij partnership met ArchiSnapper

Papier heeft stilaan afgedaan in de bouwsector. Diverse mobiele toepassingen laten toe om flexibeler en efficiënter te werken. ArchiSnapper stroomlijnt bijvoorbeeld het klassieke werfverslag en vormt daardoor een ideale partner voor Build Software. Maak kennis met deze nieuwe partner.