Build Software opent nieuw kantoor

Het is zover: Build Software verhuist naar Ramsel (Herselt). Het nieuwe kantoor laat ons toe verder te groeien en bouwondernemingen nog beter te ondersteunen. Bekijk alvast enkele foto's.

Onze opleidingen en adviesdiensten erkend door Agentschap Ondernemen

Sinds 26 mei worden ons IT-advies en onze opleidingen erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemen. Daardoor komt je project in aanmerking voor de subsidies van de kmo-portefeuille. Lees meer over de voordelen van die erkenning.
Xams Services logo stacked

Nieuwe partnership maakt integratie met Ms Dynamics NAV mogelijk

Build Software en het Kortrijkse IT-bedrijf Xams Services bundelen de sterktes van hun oplossing om gebruikers van Ms Dynamics NAV binnen de bouwsector beter te ondersteunen. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen.
opstarticoontje_build_software

Build Software 4.2 verhoogt performantie en gebruiksgemak

Op 1 mei bracht Build Software upgrade 4.2 uit. Die verhoogt in belangrijke mate de performantie en het gebruiksgemak van je software. We zetten de voordelen alvast op een rijtje.
Build Software trapt mee tegen kanker

Medewerkers AZ Sint-Maarten trappen tegen kanker. En Build Software doet mee!

Je inzetten voor het goede doel? Dat kunnen we bij Build Software alleen maar toejuichen. Daarom steunen we het team van AZ Sint-Maarten tijdens de 1000 km tegen kanker.
verhuis Build Software

Nieuwe stek voor ons groeiende team

Om beter bereikbaar te zijn voor onze klanten en ons groeiende team meer plaats te bieden, verhuist Build Software naar een nieuw pand. Vanaf mei 2016 kan je met al je vragen in Ramsel terecht.
Christophe Pagone

Build Software verwelkomt Christophe Pagone en Sylvia Vanovermeire

We breiden ons team verder uit met Christophe Pagone en Sylvia Vanovermeire. Als consultants ondersteunen zij klanten tijdens de implementatie van onze oplossing. Maak alvast kennis met hen.

Snel precieze offertes opmaken? Met Build doen we het

Je rendementen bewaken in moeilijke tijden? Dat vraagt om een IT-oplossing die snel precieze offertes opstelt. Dakrubbercentrale rekent daarvoor al bijna 10 jaar op Build Software. Lees waarom zaakvoerder Koen Lauman zo tevreden is over onze oplossing.

Eenvoud en flexibiliteit overtuigen Vandebos

Heeft een groot bouwbedrijf een standaard ERP-oplossing nodig? Toch niet. Net de eenvoud en flexibiliteit van Build Software als 'best of breed' overtuigden een klasse-7-aannemer als Vandebos n.v. Bovendien verloopt de implementatie vlotter en betrouwbaarder dan bij onze concurrenten. Ontdek waarom de investering van Vandebos snel rendeert.

ECQ wil uitgroeien tot nr. 1 voor bouw

ECQ's sterproduct, Build Software, moet dé ICT-oplossing voor bouwbedrijven worden. Om die ambitie waar te maken, versterken Bert Van Dessel en Stephan Hougaerts vanaf november ons team.