Bram Mertens

Volledige vrijheid in gebruik en databeheer

Als ondernemer zoek je een IT-oplossing die zich aanpast aan jouw bedrijf en niet andersom. Bouwbedrijf Mertens zocht én vond zo'n oplossing in Build Software. Bram Mertens legt uit waarom ze de vrijheid die Build biedt, zo belangrijk vinden.

Build Software wordt Ms Gold Partner

Microsoft erkent Build Software nu als Ms Gold Partner in de competentie ‘Application Development’. “Het onderstreept onze betrouwbaarheid als software-ontwikkelaar”, meldt een tevreden Bert Van Dessel. Lees meer over de erkenning.

Een constante in onze groei: Builds performante calculatietool

In 15 jaar tijd uitgroeien van een bedrijf naar een groep met verschillende activiteiten en meer dan 100 werknemers, het vormt een uitdaging. Steven Naessens, gedelegeerd bestuurder van de Dakgroep Naessens, licht toe hoe Build Software hielp om de rentabiliteit van de groep te bewaken.

Build Software opent nieuw kantoor

Het is zover: Build Software verhuist naar Ramsel (Herselt). Het nieuwe kantoor laat ons toe verder te groeien en bouwondernemingen nog beter te ondersteunen. Bekijk alvast enkele foto's.

Onze opleidingen en adviesdiensten erkend door Agentschap Ondernemen

Sinds 26 mei worden ons IT-advies en onze opleidingen erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemen. Daardoor komt je project in aanmerking voor de subsidies van de kmo-portefeuille. Lees meer over de voordelen van die erkenning.